за нас

Jiangmen oury интелигентни технологии ко оод се намира в красивия роден град на чужбина китайски-jiangmen град, провинция гуандун, китай. Ние сме специализирани в научните изследвания и разработката, производството и продажбите на интегриран сензорен кран сапун дозатор, интегриран сензорен кран сушилня, сензорен кран сапун дозатор, сензорен кран, сензорен пикочен/тоалетна пушач, интелигентен огледален шкаф и други интелигентни продукти. Ние се ангажираме да станем отличен доставчик на глобални интелигентни решения за кухня и баня.

Виж повече

новини

2 в 1 производители на сензорни кранове и сапун, които ви отвеждат, за да разберете как да отстраните неизправности в сапунените дозатори

2 от производителите на сензорни кранове и сапун ви казват, че дозаторът за сапун също се нарича дозатор за сапун и дозатор за сапун. Характеризира се с автоматичен и количествен дезинфекциатор за ръце.


Сензор пикочен флушометър производители ви отвежда, за да разберат умения за закупуване на писоари

Сензорен пикочен флушометър производители ви казват, че писоарите са по-често срещани в живота, така че знаете уменията при закупуване? Нека да погледнем днес.


2 в 1 сензорен кран и сапун дозатор производителите ви отвеждат да разберете дали сензорният кран наистина спестява вода

2 в 1 сензорен кран и сапун дозатор производители ви казват, че много хора искат да знаят въпрос, това е, дали сензорната крана наистина спестява вода? Какво ще кажете за икономия на вода ефект на сензорния кран?


Сензор пикочен флушометър производители ви вземат да се разбере размера на пикочната канализация от стената

Производителят на сензорен пикочен флуометър каза, че много хора не знаят много за размера на пикочната тръба от стената. В действителност, пикочната тръба е на около 15 см от стената и 32,5 см.


Сензорен кран сапун дозатор производителите ви отвежда да разберете принципа на работа на сензорен кран

Сензорни кранове сапун дозатор производителите ви казват, че сензорната крана се отнася до принципа на инфрачервено отражение. Когато човешката ръка е поставена в инфрачервената област на крана.


Сензор пикочен флушометър предварително вграден метод

Купете сензора писоарен флушометър, след това го разглобете, проверете инструкцията за употреба и маркирайте инсталацията според инструкциите. След като решите мястото на инсталация, използвайте електрическа бормашина на стената, за да пробие отвори с определена дълбочина и диаметър, и след това да ги заключите с винтове.


Как да изберем добър кран

Faucet, каква позната дума, тя е тясно свързана с нашия живот, толкова обикновен, но не толкова проста. Въпреки че е само малък обект, той има изключителна роля. Въпреки това, има и умения за закупуване на кранове. Коя крана е добра и каква марка кран е добра? Нека направя някаква справка за вас!


Структурата на сензора тоалетна флушометър

Сензорният тоалетен флушометър ви казва, че с подобряването на жизнения стандарт на хората и широкото прилагане на изкуствения интелект се появяват много сензорни устройства, което също така осигурява удобство за нашия живот и подобрява качеството ни на живот.


Виж повече