OM OS

Jiangmen Vores Intelligent Technology Co, Ltd. er beliggende i den smukke hjemby i oversøiske kinesiske - Jiangmen by, Guangdong provinsen, Kina. Vi er specialiseret i forskning og udvikling, fremstilling og salg af integreret sensor vandhane sæbe dispenser, Indbygget sensorvandet tørretumbler, sensorvandingssæbe dispenser, sensorvanding sensor urinal/toilet flusher, intelligent spejlskab og andre intelligente produkter. Vi er forpligtet til at blive en fremragende leverandør af globale intelligente køkken- og badeværelsesløsninger.

Se mere

NYHEDER

2 i 1 sensor vandhane og sæbe dispenser fabrikanter tager dig til at forstå, hvordan at fejlfinde sæbe dispenserer

2 i 1 sensor vandhane og sæbe dispenser producenter fortæller dig, at sæbe dispenser også kaldes sæbe dispenser r og sæbe dispenser. Det er kendetegnet ved automatisk og kvantitativ håndforurening.

2022-03-14 Se mere

Sensor urinal flushometer producenter tager dig til at forstå købe færdigheder i urinaler

Sensor urinal flushometer producenter fortæller dig, at urinaler er mere almindelige i livet, så kender du færdigheder, når du køber? Lad os se i dag.

2022-06-21 Se mere

2 i 1 sensor vandhane og sæbe dispenser fabrikanter tager dig til at forstå, om sensor vandhane virkelig sparer vand

2 i 1 sensor vandhane og sæbe dispenser producenter fortæller dig, at mange mennesker vil vide et spørgsmål, dvs., Sparer sensorvanden virkelig vand? Hvad med den vandbesparende effekt af sensorvandet?

2022-03-21 Se mere

Sensor urinal flushometer producenter tager dig til at forstå størrelsen af urinal kloak fra væggen

Producenten af Sensor urinal flushometer sagde, at mange mennesker ikke ved meget om størrelsen af urinal nedrør fra væggen. Faktisk er urinalnedrøret omkring 15 cm fra væggen og 32,5 cm.

2022-06-28 Se mere

Sensoren vandhane sæbe dispenser fabrikanter tager dig til at forstå det arbejde princip af sensor vanding

Sensoren vandhane sæbe dispenser producenter fortæller dig, at sensoren vandhane henviser til princippet om infrarød reflektion. Når den menneskelige hånd er placeret i det infrarøde område af vandhanen.

2022-03-27 Se mere

Sensor urinal flushometer præ-indbygget metode

Køb Sensor urinal flushometer, derefter demontér det, kontrollere instruktionsmanualen og markere installationen i overensstemmelse med instruktionerne. Efter at have bestemt placeringen, bruge en elektrisk bore på væggen til at bore huller med en vis dybde og diameter, Og så låse dem med skruer.

2022-07-05 Se mere

Hvordan man vælger en god kran

Faucet, hvilken kendt ord, det er nært forbundet med vores liv, så almindeligt, men ikke så simpelt. Selv om det kun er et lille objekt, har det en ekstraordinær rolle. Men der er også færdigheder til at købe vandhaner. Hvilken vandhane er god? Lad mig gøre noget for dig!

2021-10-22 Se mere

Strukturen af Sensor toilet flushometerer

Sensor toilet flushometer fortæller dig, at med forbedring af menneskers levestandard og den brede anvendelse af kunstig intelligens, mange følelsesanordninger er dukket op, hvilket også giver bekvemmelighed for vores liv og forbedrer vores livskvalitet.

2022-07-06 Se mere

Se mere