Πληροφορίες για τη

Άρθρο 2 Ltd. βρίσκεται στην όμορφη γενέτεια της υπερπόντιας Κινέζικης - Jiangmen πόλη, Guangdong επαρχία, Κίνα. Ειδικευόμαστε στην έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και πωλήσεις ενσωματωμένου αισθητήρα βρύση σαπούνι, ενσωματωμένο στεγνωτήρα βρύσης αισθητήρων, αισθητήρα σαπούνι, βρύση αισθητήρων, αισθητήρας ουρητήρα/εξαπλωτής τουαλέτας, έξυπνο ντουλάπι καθρέφτη και άλλα έξυπνα προϊόντα. Είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε ένας εξαιρετικός προμηθευτής παγκόσμιας έξυπνης λύσεων κουζίνας και μπάνιου.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

2 σε 1 αισθητήρες βρύση και σαπούνι κατασκευαστές σας παίρνουν για να καταλάβετε πώς να ανοίξετε προβλήματα σαπούνι

2 σε 1 βρύση αισθητήρων και σαπούνι κατασκευαστές σας λένε ότι το σαπούνι διανομέας ονομάζεται επίσης σαπούνι παροχή σαπούνι r και σαπούνι. Χαρακτηρίζεται από αυτόματη και ποσοτική απολυμαντικό χεριού.


Αισθητήρας ουρητήριο

Αισθητήρας ουρητήριο κατασκευαστές φλοσοκόμετρο σας λένε ότι τα ουρητήρια είναι πιο συχνά στη ζωή, οπότε γνωρίζετε τις ικανότητες όταν αγοράζετε; Ας ρίξουμε μια ματιά σήμερα.


2 σε 1 βρύση αισθητήρων και σαπούνι κατασκευαστές σας παίρνουν για να καταλάβετε εάν η βρύση των αισθητήρων εξοικονομεί πραγματικά το νερό εξοικονομεί πραγματικά νερό.

2 σε 1 βρύση αισθητήρων και κατασκευαστές σαπούνι σας λένε ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν μια ερώτηση, δηλαδή, Η βρύση των αισθητήρων εξοικονομεί πραγματικά νερό; Τι λες για την εξοικονόμηση νερού της βρύσης των αισθητήρων;


Αισθητήρας ουρητήριο

Ο κατασκευαστής του αισθητήρα ουρητήριο flushometer είπε ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πολλά για το μέγεθος του κάτω σωλήνα ουρητήρα από τον τοίχο. Στην πραγματικότητα, η ουρητήρια κάτω σωλήνα απέχει περίπου 15 εκατοστά από τον τοίχο και 32,5 εκατοστά.


Αισθητήρας βρύση σαπούνι κατασκευαστές σας παίρνουν για να κατανοήσετε την αρχή εργασίας της βρύσης των αισθητήρων

Οι κατασκευαστές σαπούνι αισθητήρων σας λένε ότι η βρύση των αισθητήρων αναφέρεται στην αρχή της υπέρυθρη αντανάκλασης. Όταν το ανθρώπινο χέρι τοποθετείται στην υπέρυθρη περιοχή της βρύσης.


Μέθοδος αισθητήρας

Αγοράστε το αισθητήριο Αφού αποφασίσετε τη θέση της εγκατάστασης, χρησιμοποιήστε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στον τοίχο για να τρυπήσετε τρύπες συγκεκριμένου βάθους και διάμετρου, Και μετά τους κλειδώνουμε με βίδες.


Πώς να επιλέξετε μια καλή βρύση

Η βρύση, τι γνωστή λέξη, έχει σχέση με τη ζωή μας, τόσο συνηθισμένη αλλά όχι τόσο απλή. Αν και είναι μόνο ένα μικρό αντικείμενο, έχει έναν εξαιρετικό ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης δεξιότητες για την αγορά βρύσες. Ποια βρύση είναι καλή, και τι μάρκα της βρύσης είναι καλή; Επιτρέψτε μου να κάνω κάποια αναφορά για σας!


Η δομή του αισθητήρα flushometer τουαλέτας

Η αισθητήρας τουαλέτας σας λέει ότι με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και την ευρεία εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, έχουν εμφανιστεί πολλές αισθητήρες συσκευές, η οποία παρέχει επίσης ευκολία για τη ζωή μας και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας.


Δείτε περισσότερα