Πληροφορίες για τη

Ειδικευόμαστε στην έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και πωλήσεις ενσωματωμένου αισθητήρα βρύση σαπούνι, ενσωματωμένος στεγνωτήρας βρύσης αισθητήρων, σαπούνι αισθητήρων, βρύση αισθητήρων, αισθητήρας ουρητήρα/εξαπλωτής τουαλέτας, έξυπνο ντουλάπι καθρέφτη και άλλα έξυπνα προϊόντα. Είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε ένας εξαιρετικός προμηθευτής παγκόσμιας έξυπνης λύσεων κουζίνας και μπάνιου. Η Oury έχει αποκτήσει το ISO9001: 2015 διεθνής πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας και συνεργάστηκε με πολλές γνωστές εγχώριες εταιρείες υγιεινής. Επιπλέον, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες αγορές. Η εξαιρετική απόδοση και η αξιόπιστη ποιότητα έχουν κάνει την Oury να κερδίσει όλο και περισσότερους καταναλωτές την αναγνώριση. Η φιλοσοφία μας θα ακολουθήσει την εταιρεία της "Ενεργοποίηση της καινοτομίας, Απολαμβάνοντας έξυπνη ζωή" και τηρούν το επιχειρηματικό πνεύμα του "Συγκεντρώνοντας στην ευφυΐα, εξαιρετική ποιότητα, και υπηρεσία φροντίδας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές πιο έξυπνους, πιο φιλικούς προς το περιβάλλον, πιο μοντέρνους, και υψηλότερη ποιότητα έξυπνα προϊόντα κουζίνας και μπάνιου.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Αυτόματη βαλβίδα ροπής μπορεί να βελτιώσει το περιβάλλον του μπάνιου με ανθρώπινο σχεδιασμό

Το μπάνιο ήταν πάντα παραμελημένο από τους ανθρώπους, αλλά με τις αλλαγές των καιρών, το μπάνιο έχει γίνει σταδιακά ένα απαραίτητο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Και η αυτόματη βαλβίδα ούρων, σαν ένα είδος έξυπνου εξοπλισμού στο μπάνιο, έρχεται σταδιακά στα μάτια των ανθρώπων.


Πίσω από το καθρέφτη αισθητήρα σαπούνι γίνεται η λύση για τα προβλήματα καθαρισμού του μπάνιου

Ο κατασκευαστής του Behind καθρέφτη ντουλάπι αισθητήρα σαπούνι σας λέει ότι σε δημόσια μπάνια, συχνά υπάρχει ένα πρόβλημα: Πώς να εξασφαλιστεί ότι ο καθένας μπορεί να λάβει κατάλληλα μέτρα καθαρισμού πριν φύγει από το μπάνιο;


Πώς να διακρίνετε την ποιότητα του πυρήνα βαλβίδας βρύσης

Η βρύση είναι η καρδιά της βρύσης και είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ. Σήμερα, υπάρχουν αμέτρητες βρύσες στην αγορά. Αντιμετωπίζοντας τόσες πολλές επιλογές, πώς να διακρίνουμε την ποιότητα της βρύσης, ας ακολουθήσουμε τον συντάκτη παρακάτω. Κοίτα.


Πώς να επιλέξετε μια καλή βρύση

Η βρύση, τι γνωστή λέξη, έχει σχέση με τη ζωή μας, τόσο συνηθισμένη αλλά όχι τόσο απλή. Αν και είναι μόνο ένα μικρό αντικείμενο, έχει έναν εξαιρετικό ρόλο. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης δεξιότητες για την αγορά βρύσες. Ποια βρύση είναι καλή, και τι μάρκα της βρύσης είναι καλή; Επιτρέψτε μου να κάνω κάποια αναφορά για σας!


Δείτε περισσότερα