TIETOJA

Jiangmen Oury Intelligent Technology Co, Ltd. sijaitsee kaunis kotikaupunki ulkomailla Kiinan - Jiangmen kaupunki, Guangdong provinssi, Kiina. Olemme erikoistuneet tutkimus- ja kehittämistoimiin, valmistus ja myynti integroitu sensori vesi saippua-automaatti, integroitu anturin vajauskuivaaja, anturin saippua-automaatti, anturin hanaja, anturi urinaali/wC huuhtelu, älykäs peilikaappi ja muut älykkäät tuotteet. Olemme sitoutuneet tulemaan erinomainen toimittaja maailmanlaajuisten älykkäiden keittiö- ja kylpyhuoneratkaisujen.

Katso lisää

UUTISET

2 in 1 sensori vajaa ja saippuaa dispenseri valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten saippuaa dispenseerit

2 in 1 sensorin vajaus ja saippuaa dispenser valmistajat kertovat sinulle, että saippua-automaatti kutsutaan myös saippua dispense r ja saippua-automaatti. Sille on ominaista automaattinen ja kvantitatiivinen käsien puhdistaja.

2022-03-14 Katso lisää

Sensori urinaali flushometer valmistajat ottavat sinut ymmärtämään hankinta taitoja pisuaalit

Sensoriaali flushometer valmistajat kertovat sinulle, että urinaarit ovat yleisempiä elämässä, joten tiedätkö taidot ostaessasi? Katsotaanpa tänään.

2022-06-21 Katso lisää

2 in 1 sensorin vajaus ja saippua-asetin valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, onko anturin hanaja todella säästää vettä.

2 in 1 sensorin vajaus ja saippua-asetin valmistajat kertovat, että monet ihmiset haluavat tietää kysymyksen, eli, Säästääkö anturihana vettä? Entä anturihanon veden säästävä vaikutus?

2022-03-21 Katso lisää

Sensori urinaali flushometer valmistajat ottavat sinut ymmärtämään kokoa urinaali viemäri seinä

Sensoriaali flushometerin valmistaja sanoi, että monet ihmiset eivät tiedä paljon koosta virtsaalin alaputki seinästä. Itse asiassa, pisuaali alaputki on noin 15 cm päässä seinästä ja 32,5 cm.

2022-06-28 Katso lisää

Sensori hidasta saippua dispenseeri valmistajat ottavat sinut ymmärtämään toimintaperiaatteen anturin vehja

Sensorin saippua-automaatin valmistajat kertovat sinulle, että anturin hanaja viittaa infrapuna heijastuksen periaatteeseen. Kun ihmisen käsi on sijoitettu infrapuna-alueelle hanhen.

2022-03-27 Katso lisää

Sensorin virtsavirusmittarin aiheuttama menetelmä

Osta Sensoriaali flushometer, purkaa se, tarkista ohjekirja ja merkitse asennus ohjeiden mukaisesti. Päätettyään asennuksen sijainnin, käytä sähköporaa seinällä poraa tietyn syvyyden ja halkaisijan reikiä, Ja sitten lukitse ne ruuvilla.

2022-07-05 Katso lisää

Miten valita hyvän hanana

Tuttu sana, se liittyy läheisesti elämäämme, niin tavallinen, mutta ei niin yksinkertainen. Vaikka se on vain pieni esine, sillä on poikkeuksellinen rooli. On kuitenkin olemassa myös taitoja hanojen ostamiseen. Mikä kana on hyvää ja mikä on hyvää? Teen sinulle suosituksen.

2021-10-22 Katso lisää

Sensorin wc flushometer rakenne

Sensorin käymälä flushometer kertoo, että ihmisten elintaso parantaa ja tekoälyn laajaa soveltamista, on ilmestynyt monia aistialaitteita, mikä myös tarjoaa mukavuutta elämällemme ja parantaa elämänlaatuamme.

2022-07-06 Katso lisää

Katso lisää