RóLUNK

Jiangmen oury intelligens technológia co., ltd. található a gyönyörű szülővárosában a tengerentúli kínai-jiangmen város, guangdong tartomány, kína. Mi szakosodott kutatás és fejlesztés, gyártása és értékesítése integrált érzékelő csapágy szappanadagoló, integrált érzékelő csapágy szárító, érzékelő csapágy szappan adagoló, érzékelő csapágy, érzékelő urinális/wc flusher, intelligens tükörszekrény és más intelligens termékek. Elkötelezett vagyunk, hogy kiváló szállítója lesz a globális intelligens konyha és fürdőszoba megoldások.

mutass többet

SAJTóSZOBA

2 az 1 érzékelő csapka és szappanadagoló gyártók elviszi, hogy megértse, hogyan oldja meg a szappanadagolókat

2 az 1 érzékelő csapja és szappanadagoló gyártók azt mondják, hogy a szappanadagoló szappan adagoló és szappanadagoló is. Jellegzetessége az automatikus és mennyiségi kézi fertőtlenítő.

2022-03-14 mutass többet

Érzékelő urinális flushometer gyártók elviszi, hogy megértse a beszerzési készségek vizelet

Érzékelő urinális flushometer gyártók azt mondják, hogy a vizelet gyakoribbak az életben, így tudod, hogy a készségek vásárlásakor? Nézzük meg ma.

2022-06-21 mutass többet

2 az 1 érzékelő csapka és szappanadagoló gyártók elviszik, hogy megértsék, hogy az érzékelő csapja valóban megtakarít-e vizet

2 az 1 érzékelő csapja és szappanadagoló gyártók azt mondják, hogy sok ember akar tudni egy kérdést, azaz a érzékelő csapja valóban megtakarít vizet? Mi a helyzet az érzékelő csapjának víztakarékos hatásával?

2022-03-21 mutass többet

Érzékelő urinális flushometer gyártók elviszi, hogy megértse a méretét a vizelet csatorna a falról

A gyártó érzékelő urinális áramlásmérő azt mondta, hogy sok ember nem tud sokat a méret a vizelet levezető a falról. Valójában a vizeletcső körülbelül 15 cm-re a faltól és 32,5 cm-re van.

2022-06-28 mutass többet

Érzékelő csapágy szappanadagoló gyártók elviszi, hogy megértse a működési elvét érzékelő csapka

Érzékelő csapágy szappanadagoló gyártók azt mondják, hogy az érzékelő csapja az infravörös visszaverődés elvére utal. Amikor az emberi kéz a csapka infravörös régiójába kerül.

2022-03-27 mutass többet

Érzékelő urinális flushometer előre beágyazott módszer

Vásárolja meg az érzékelő urinális áramlásmérőt, majd szétszerelje, ellenőrizze az utasítási kézikönyvet, és jelölje ki a telepítést az utasítások szerint. Miután eldöntötte a telepítés helyét, használjon egy elektromos fúró a falon fúrni lyukak egy bizonyos mélységű és átmérőjű, majd zárja őket csavarokkal.

2022-07-05 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a jó csapot

Faucet, milyen ismerős szó, ez szorosan kapcsolódik az életünkhöz, olyan közönséges, de nem olyan egyszerű. Bár csak egy kis tárgy, rendkívüli szerepe van. Vannak azonban a csapok vásárlásának képességei is. Melyik csapágy jó, és milyen márka a csapot jó? Hadd tegyek némi utalást neked!

2021-10-22 mutass többet

A szerkezet érzékelő wc flushometer

Érzékelő wc flushometer azt mondja, hogy az emberek életszínvonalának javulásával és a mesterséges intelligencia széles körű alkalmazásával számos érzékelő eszköz jelent meg, amely szintén kényelmet nyújt életünknek és javítja életminőségünket.

2022-07-06 mutass többet

mutass többet