за нас

Џианмен Oury Intelligent Technology Co. Линд. е се наоѓа во прекрасното родно градот во странство на Кинескиот град — Џангмен, провинцијата Гуангdong (Кна). Ние специјализираме во истражувањето и развојот, произведувањето и продажба на интегрираната сензорска дистрибутер на сапун, Интегрирана сензорска сушење, сензорски сапун дистрибутер, сензорски фасец, Сензорот уринално и тоалец, интелигентно огледало кабинет и други интелигентни производи. Ние сме посветени да станеме одличен снабдувач на глобални интелигентни кујни и бањата.

Гледај Повеќе

Вести

2 во 1 сензорот и производители на сапун изнесувачите ве носат за да разберат како да ги пропуштите сапун

2 во 1 сензорот и производители на сапун дистрибутерот ви велат дека и сапун диспензаторот се нарекува и сапун и сапун дисперстер. Тоа е карактеризирано со автоматски и квантититивни рачки саницизер.


Изработувачите на сензорот уринална флушометри ве носат да ги разберат вештините за купување на уринали

Производителите на сензорот уринална флушотер ви велат дека урината се повеќе во животот, па затоа ли ги знаете вештините кога ќе купувате? Да погледнеме денес.


2 во 1 сензорот и производители на сапун дистрибутер ве носат да разберат дали сензорот навистина чува вода

2 во 1 сензорот и производителите на сапун изнесувачите ви велат дека многу луѓе сакаат да знаат прашање. Дали сензорот штеди вода? А ефектот за заштедување на водата на сензорот?


Изработувачите на сензорот уринална флошометарот ве носат да разберат големината на канализацијата од ѕидот.

Изработувачот на сензорот уринална флумотер рекол дека многу луѓе не знаат многу за големината на урината од ѕидот. Всушност, надвор од ѕидот е околу 15 сантиметри од ѕидот и 32,5 сантиметри.


Сензорските производители на сапун дистрибутери ве носат да го разберат работното принцип на сензорот.

Сензорските производители на сапун дистрибутери ви велат дека сензорскиот фаусет се однесува на принципот на инфрацрвеното рефлектирање. Кога човечката рака е ставена во инфрацрвениот регион на факетот.


Сензорот уринален флошометар претходен метод за внимание

Купи го сензорот уриналниот флошометар, потоа исклучи го, провери го прирачникот за инструкции и обележи ја инсталацијата според упатствата. По одлучувањето на локацијата на инсталацијата, користете електрична вежба на ѕидот за да пие дупки од одредена длабочина и дијаметарка, Потоа заклучи ги со штрафци.


Како да избереш добра казна.

Фаучет, колку познат збор, тоа е тесно поврзано со нашите животи, толку обичен, но не толку едноставен. Иако е само мал објект, има извонредна улога. Меѓутоа, има и вештини за купување. Која е добра, и која бренд на фаuse е добра? Дозволете ми да направам нешто за вас!


Структурата на сензорот тоален флошометар.

Сензорот тоалетен флумотер ви кажува дека со подобрување на животниот стандард на луѓето и широка примена на вештачка интелигенција, Се појавија многу уреди за чувствување, кои исто така дава удобност за нашите животи и го подобрува нашиот квалитет на животот.


Гледај Повеќе