за нас

Ние специјализираме во истражувањето и развојот, произведувањето и продажба на интегрираната сензорска дистрибутер на сапун, Интегрирана сензорска сушење, сензорски сапун дистрибутер, сензорски фасец, Сензорот уринално и тоалец, интелигентно огледало кабинет и други интелигентни производи. Ние сме посветени да станеме одличен снабдувач на глобални интелигентни кујни и бањата. Нај доби ISO9001: Меѓународниот систем за менаџмент на квалитетот во 2015 и соработуваше со многу познати компани за домашни санитарни претпријатија. Освен тоа, нашите производи се извезувани во Европа, Америка, Југоисточна Азија и други пазари. Извонредната перспектива и сигурна квалитет го направи нашиот освојува повеќе и повеќе признавање на потрошувачите. Најс ќе се придржува на филозофијата на компанијата за "Праќање иновации, Уживајќи паметен живот и придржувајќи го духот на претпријатието на "Фокусирање на интелигенцијата, одлична квалитета и грижлива служба. Ние се трудиме да им обезбедиме на потрошувачите на повеќе интелигентно, попријателски и по моден, и висок квалитетни интелигентни производи за кујна и бањата.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Гледај Повеќе