TENTANG KAMI

Jiangmen Oury Intelligent Technology co., Ltd. terletak di kampung halaman yang indah di luar negara cina-Jiangmen bandar, wilayah Guangdong, China. Kami mengkhususkan diri dalam penyelidikan dan pembangunan, pembuatan dan penjualan dispenser sabun keran sensor bersepadu, pengering keran sensor bersepadu, dispenser sabun keran sensor, keran sensor, sensor urinal/tandas flusher, kabinet cermin pintar dan produk pintar yang lain. Kami komited untuk menjadi pembekal terbaik penyelesaian dapur dan bilik mandi pintar global.

melihat lebih banyak

BERITA

2 dalam 1 keran sensor dan pengeluar dispenser sabun membawa anda untuk memahami bagaimana untuk menyelesaikan masalah dispenser sabun

2 dalam 1 keran sensor dan pengeluar dispenser sabun memberitahu anda bahawa dispenser sabun juga dipanggil dispenser sabun dan dispenser sabun. Ia dicirikan oleh sanitizer tangan automatik dan kuantitatif.


Sensor urinal flushometer pengeluar membawa anda untuk memahami kemahiran pembelian urinals

Pengeluar flushometer urinal Sensor memberitahu anda bahawa urinals lebih biasa dalam kehidupan, jadi adakah anda tahu kemahiran semasa membeli? Mari kita lihat hari ini.


2 dalam 1 keran sensor dan pengeluar dispenser sabun membawa anda untuk memahami sama ada keran sensor benar-benar menjimatkan air

2 dalam 1 keran sensor dan pengeluar dispenser sabun memberitahu anda bahawa ramai orang ingin mengetahui soalan, iaitu, adakah keran sensor benar-benar menjimatkan air? Bagaimana pula dengan kesan penjimatan air keran sensor?


Sensor urinal flushometer pengeluar membawa anda untuk memahami saiz pembetung urinal dari dinding

Pengeluar flushometer urinal Sensor berkata bahawa ramai orang tidak tahu banyak tentang saiz downpipe urinal dari dinding. Malah, downpipe urinal adalah kira-kira 15 cm dari dinding dan 32.5 cm.


Pengeluar dispenser sabun keran Sensor membawa anda untuk memahami prinsip kerja keran sensor

Pengeluar dispenser sabun keran Sensor memberitahu anda bahawa keran sensor merujuk kepada prinsip pantulan inframerah. Apabila tangan manusia diletakkan di kawasan inframerah keran.


Sensor urinal flushometer kaedah pra-tertanam

Beli flushometer urinal Sensor, kemudian membongkarnya, periksa manual arahan, dan tandakan pemasangan mengikut arahan. Selepas memutuskan lokasi pemasangan, gunakan gerudi elektrik di dinding untuk menggerudi lubang kedalaman dan diameter tertentu, dan kemudian menguncinya dengan skru.


Bagaimana untuk memilih keran yang baik

Keran, apa perkataan yang biasa, ia berkait rapat dengan kehidupan kita, begitu biasa tetapi tidak begitu mudah. Walaupun ia hanya objek kecil, ia mempunyai peranan yang luar biasa. Walau bagaimanapun, terdapat juga kemahiran untuk membeli faucets. Keran mana yang baik, dan apa jenama keran yang baik? Biar saya membuat beberapa rujukan untuk anda!


Struktur flushometer tandas Sensor

Flushometer tandas Sensor memberitahu anda bahawa dengan peningkatan taraf hidup rakyat dan penggunaan kecerdasan buatan yang luas, banyak peranti penderiaan telah muncul, yang juga menyediakan kemudahan untuk kehidupan kita dan meningkatkan kualiti hidup kita.


melihat lebih banyak