OVER

Jiangmen Oury Intelligent Technology Co., Ltd. is gevestigd in de prachtige geboorteplaats van overzeese Chinese - Jiangmen city, Guangdong provincie, China. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van geïntegreerde sensor kraan zeepdispenser, geïntegreerde sensor kraan droger, sensor kraan zeepdispenser, sensor kraan zeepdispenser, sensor kraan, sensor urinoir/toilet flusher, intelligente spiegelkast en andere intelligente producten. We zijn toegewijd om een uitstekende leverancier te worden van wereldwijde intelligente keuken-en badkameroplossingen.

Bekijk meer

NIEUWS

Fabrikanten van 2 in 1 sensorkraan en zeepdispensers nemen u mee om te begrijpen hoe u zeepdispensers kunt oplossen

2 in 1 fabrikanten van sensorkraan en zeepdispenser vertellen u dat de zeepdispenser ook wel zeepdispenser en zeepdispenser wordt genoemd. Het wordt gekenmerkt door automatisch en kwantitatief handdesinfecterend middel.

2022-03-14 Bekijk meer

Fabrikanten van sensorurinoirflushometers nemen u mee om de aankoopvaardigheden van urinoirs te begrijpen

Fabrikanten van sensorurinoirflushometers vertellen u dat urinoirs vaker voorkomen in het leven, dus kent u de vaardigheden bij het kopen? Laten we vandaag een kijkje nemen.

2022-06-21 Bekijk meer

2 in 1 fabrikanten van sensorkraan en zeepdispenser nemen u mee om te begrijpen of de sensorkraan echt water bespaart

2 in 1 fabrikanten van sensorkraan en zeepdispenser vertellen u dat veel mensen een vraag willen weten, dat wil zeggen, bespaart de sensorkraan echt water? Hoe zit het met het waterbesparende effect van de sensorkraan?

2022-03-21 Bekijk meer

Sensor urinoir flushometer fabrikanten nemen u om de grootte van het urinoir riool van de muur te begrijpen

De fabrikant van Sensor urinoir flushometer zei dat veel mensen niet veel weten over de grootte van de urinoir downpipe van de muur. In feite is de urinoirpijp ongeveer 15 cm van de muur en 32,5 cm.

2022-06-28 Bekijk meer

Fabrikanten van zeepdispensers met sensorkraan nemen u mee om het werkingsprincipe van de sensorkraan te begrijpen

Fabrikanten van zeepdispensers met sensorkraan vertellen u dat de sensorkraan verwijst naar het principe van infraroodreflectie. Wanneer de menselijke hand in het infrarode gebied van de kraan wordt geplaatst.

2022-03-27 Bekijk meer

Sensor urinoir flushometer vooraf ingebedde methode

Koop de sensor urinoir flushometer, demonteer hem dan, controleer de handleiding en markeer de installatie volgens de instructies. Nadat u de installatielocatie hebt bepaald, gebruikt u een elektrische boor op de muur om gaten van een bepaalde diepte en diameter te boren en deze vervolgens met schroeven te vergrendelen.

2022-07-05 Bekijk meer

Hoe een goede kraan te kiezen

Kraan, wat een bekend woord, het is nauw verwant aan ons leven, zo gewoon maar niet zo eenvoudig. Hoewel het slechts een klein object is, heeft het een buitengewone rol. Er zijn echter ook vaardigheden om kranen te kopen. Welke kraan is goed, en welk merk kraan is goed? Laat me een referentie voor je maken!

2021-10-22 Bekijk meer

De structuur van Sensor toiletspoelmeter

Sensor toiletspohometer vertelt je dat met de verbetering van de levensstandaard van mensen en de brede toepassing van kunstmatige intelligentie, veel detectie-apparaten zijn verschenen, die ook gemak bieden voor ons leven en onze kwaliteit van leven verbeteren.

2022-07-06 Bekijk meer

Bekijk meer