DESPRE

Jiangmen, Ltd. este situat în frumos orașul natal de peste mări chineză - Jiangmen orașul, Guangdong, China. Suntem specializaţi în cercetare şi dezvoltare, producţie şi vânzări de senzori de săpun integrat, uscător de robinet senzori integrat senzori de pisoar/toale, cabinet de oglindă inteligent și alte produse inteligente. Suntem angajaţi să devenim un excelent furnizor de soluţii de bucătărie inteligentă şi baie globală.

Vezi mai mult

INFORMARE

2 în 1 robinet senzor și producătorii de săpun vă ia pentru a înțelege cum să dețină probleme de săpun dispensere

2 în 1 robinet senzor şi producătorii de săpun vă spun că dispenser de săpun este, de asemenea, numit dispense de săpun. Dozator de săpun. Este caracterizat printr-un dezinfectant automat si cantitativ.

2022-03-14 Vezi mai mult

Senzorii producătorii de flushometer flushometer vă ia pentru a înțelege abilitățile de achiziționare de pisoare

Producătorii senzorii de flushometru îţi spun că pisoarele sunt mai frecvente în viaţă, deci ştii abilităţile atunci când achiziţii? Să aruncăm o privire astăzi.

2022-06-21 Vezi mai mult

2 în 1 robinet senzor şi producătorii de săpun vă ia pentru a înţelege dacă robinetul senzorii într-adevăr economiseşte apă

2 într-o robinetă Senzorii chiar economiseşte apa? Ce zici de efectul de economisire a robinetului senzorilor?

2022-03-21 Vezi mai mult

Senzorii producătorii flushometer urina te iau pentru a înțelege dimensiunea de canalizare de pisoar de la peret

Producătorul de senzor flushometer urinal a spus că mulți oameni nu știu prea multe despre dimensiunea de pisoar de la perete. De fapt, pipa de pisoar este la aproximativ 15 cm de perete si 32,5 cm.

2022-06-28 Vezi mai mult

Senzor robinet producătorii de săpun vă ia pentru a înțelege principiul de lucru al robinetului senzorului

Producătorii dispenser de săpun senzori vă spun că robinetul senzorilor se referă la principiul reflecţiei infraroşu. Când mâna umană este plasată în regiunea infraroșu a robinetului.

2022-03-27 Vezi mai mult

Metoda flushometru urina cu senzori

Cumpărați flushometrul de senzori, apoi demontați-l, verificați manualul de instrucțiuni și marcați instalarea conform instrucțiunilor. După stabilirea locației de instalare, folosiți un foraj electric pe perete pentru a fora găuri de o anumită adâncime și diametru, şi apoi le încuie cu şuruburi.

2022-07-05 Vezi mai mult

Cum să alegi un robinet bun.

Faucet, ce cuvânt familiar, este strâns legat de vieţile noastre, atât de obişnuit, dar nu atât de simplu. Deşi este doar un obiect mic, are un rol extraordinar. Cu toate acestea, există şi abilităţi de a cumpăra robinete. Care robinet e bun, şi ce fel de robinet e bun? Lasă-mă să fac o referinţă pentru tine!

2021-10-22 Vezi mai mult

Structura de toaletă senzor flushometer toalet

Flushometru pentru toaleta senzorilor vă spune că, cu îmbunătăţirea standardului de viaţă al oamenilor şi cu aplicarea largă a inteligenţei artificiale, au apărut multe dispozitive de detectare, care oferă, de asemenea, comoditate pentru viețile noastre și îmbunătăți calitatea vieții noastre.

2022-07-06 Vezi mai mult

Vezi mai mult