O NAS

Družba Jiangmen Wey Inteligent Technology Co, Ltd. se nahaja v čudovitem domačem mestu čezmorske kitajske - Jiangmen mesto, Guangdong provinca, Kitajska. Specializirani smo za raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo integriranih senzorjev pipo milo, vgrajeni sušilnik za senzorske pipe, odprlnik za milo senzorjev, pipo senzorjev, senzorski pisoar/toaletni splakovalnik, inteligentna omara za ogledalo in drugi inteligentni izdelki. Zavezani smo, da bomo postali odličen dobavitelj svetovnih inteligentnih kuhinjskih in kopalnih rešitev.

Poglej več

NOVICE

2 v 1 senzorjev pipo in milo proizvajalci, da razumete, kako napačno odpraviti milo razdelilnikov

2 v 1 senzorjev pipo in milo proizvajalci vam povedo, da je milni razpršilec imenujemo tudi milo razpršilnik. r in milni razpršilnik. To je značilno z avtomatsko in kvantitativnim prečiščevalnikom rok.

2022-03-14 Poglej več

Sensor urinal flushometer proizvajalci vas vzamejo, da razumete nakupovanje pisoarj

Proizvajalci senzorskega flushometerja vam povedo, da so pisoarji bolj pogosti v življenju, torej veste, kakšne spretnosti pri nakupu? Poglejva danes.

2022-06-21 Poglej več

2 v 1 senzorja pipo in milo proizvajalci, da razumete, ali pipo senzorja res varčuje vodo.

2 v 1 senzorski pipi in milo proizvajalci vam povedo, da mnogi ljudje želijo vedeti vprašanje, to je, Ali senzorska pipa res varčuje vodo? Kaj pa učinek za varčevanje vode senzorjeve pipe?

2022-03-21 Poglej več

Sensor urinal flushometer proizvajalci vas vzamejo, da razumete velikost pisoar kanalizacije iz stena

Proizvajalec Sensor urinal flushometer je dejal, da mnogi ljudje ne vedo veliko o velikosti pisoar navzdol pipe iz stene. Pravzaprav je pisoar navzdol pipe približno 15 cm od stene in 32,5 cm.

2022-06-28 Poglej več

Senzorski pipo milo razpršilnik proizvajalci, da razumete delovno načelo senzorja pipom

Proizvajalci senzorske pipni razdelilnik mila vam pravijo, da se pipo nanaša na načelo infrardečega odseva. Ko je človeška roka postavljena v infrardeči regiji pipe.

2022-03-27 Poglej več

Senzorska metoda flushometer urina vnaprej

Kupite senzorski flushometer urina, nato ga razstavite, preverite navodilo in označite namestitev po navodilih. Po določitvi lokacije namestitve, uporabite električno vrtanje na steni za vrtanje lukenj določene globine in premera, in jih zakleni z vijaki.

2022-07-05 Poglej več

Kako izbrati dobre pipo?

Faucet, kakšna znana beseda, je tesno povezana z našimi življenji, tako običajno, vendar ne tako preprosto. Čeprav je le majhen predmet, ima izredno vlogo. Vendar pa obstajajo tudi spretnosti za nakup pipe. Katera pipa je dobra in kaj je dobra? Naj vam nekaj priporočam!

2021-10-22 Poglej več

Struktura Senzor WC flushometera

Z izboljšanjem življenjskega standarda ljudi in široko uporabo umetne inteligence, Pojavili so se številne naprave za zaznavanje, kar zagotavlja tudi udobje za naše življenje in izboljšuje našo kakovost življenja.

2022-07-06 Poglej več

Poglej več