Rreth nesh

Ne kemi specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e shpërndarësit të sapunit të integruar të sensorit, Tjeruesi i integruar i sensorës, shpërndarësi i sapunës së sensorës, faucet sensor, Sensor i urinës/Toilet, qeveri inteligjent pasqyrë dhe prodhime të tjera inteligjente. Ne jemi të vendosur të bëhemi një furnizues i shkëlqyer i kuzhinës inteligjente globale dhe zgjidhjeve të banjës. Oury ka marrë ISO9001: 2015 e certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë ndërkombëtare dhe bashkëpunoi me shumë kompani të mirënjohura vendase të pajisjeve sanitare. Për më tepër, produktet tona janë eksportuar në Evropë, Amerikë, Azinë Juglindore dhe tregjet e tjera të jashtëm. Shfaqja e jashtëzakonshme dhe cilësia e besueshme e ka bërë fitimin tonë më shumë e më shumë e njohjes së konsumatorëve. Oury do t'i përmbahet filozofisë së kompanisë së "Embërtimit të inovacionit, Të gëzojmë jetën e mençur" dhe të respektojmë frymën e ndërmarrjes së "Flokimit të inteligjencës, cilësi të shkëlqyer, dhe shërbimi i kujdesshëm. Ne po përpiqemi t'u japim konsumatorëve më inteligjent, më miqësor mjedisor, më modë, dhe prodhime inteligjente kuzhine dhe banjo.

Shih më shumë

Lajme

2023-09-01 Shih më shumë

Faktimat e përdorimit të një vallave me fluktë automatike në suitet e banja

Përmbajtja: 1. Hyrje 2. Higjienë dhe Sanitationi i përmirësuar 3. Mbajtja e ujit dhe qëndrueshmërisë Përdorues dhe Operacioni Miqësor 6. Shtimi i Accessive Është një pajisje revolucionare e projektuar për të rritur funksionalitetin dhe efektshmërinë e suiteve të banjeve. Nga au.

2023-08-29 Shih më shumë

2023-08-28 Shih më shumë

Si flushometeri i sensorit përmirëson funksionin në aksessoret e vallave industriale

2023-08-26 Shih më shumë

2023-08-25 Shih më shumë

2023-08-24 Shih më shumë

2023-08-23 Shih më shumë

2023-08-22 Shih më shumë

Shih më shumë